04/07/2024 Onthaal- en vastgoedbediende gezocht

 

Hey jij daar, word jij onze nieuwe onthaal- en vastgoedbediende?!

Ben jij gepassioneerd door vastgoed én door mensen? Ben je klaar om de eerste glimlach te zijn die onze klanten begroet en de enthousiaste stem die onze telefoons beantwoordt? Word jij blij van dossiers administratief op punt te zetten en op te volgen? Hou jij van klantencontact en ben je commercieel ingesteld? Allemaal ja? Dan ben jij misschien wel de nieuwe collega die we zoeken!

Bij Vastgoedkantoor De Vos in Evergem zijn we namelijk op zoek naar een onthaal- en vastgoedbediende (dienst verhuur) ter ondersteuning van ons huidige enthousiaste team.

 

JOUW OPDRACHT

 

Onthaal

     *  Je bent het gezicht én de stem van ons kantoor. Je ontvangt onze klanten op een vriendelijke manier en beantwoordt binnenkomende telefonische oproepen en mails vlot en professioneel.
     *  Als onthaalbediende ben jij ook het eerste aanspreekpunt voor alle inkomende vragen. Met jouw oplossingsgerichte aanpak ga je onmiddellijk aan de slag om hen zo goed mogelijk te helpen en ben je de rots in de branding
        voor de collega’s. Je geeft onze klanten de nodige info en begeleidt hen verder.

 

Vastgoedbediende (dienst verhuur)

     *  Als vastgoedexpert sta je de klant bij met advies, begeleiding en ondersteuning doorheen alle stappen van het huur- en verhuurproces:
           1.  Je zorgt ervoor dat een nieuw pand tot in de puntjes voorbereid is voor verhuur. Je vliegt door ons CRM-systeem en vult alle nodige gegevens in. Als professional weet je ook als geen ander hoe je onze panden mooi en 
                stijlvol kan presenteren in de diverse media en ga je ter plaatse om foto’s te nemen en borden op te hangen.
           2.  Je krijgt energie van het afleggen van bezoeken en zorgt nadien voor de selectie van de perfecte kandidaat. Door jouw tussenkomst maak je huurders en verhuurders gelukkig door het aanbieden en verhuren van een warm
                nest.
          3.  Je behartigt jouw klantendossiers doorheen dit gehele proces van A tot Z en zorgt voor een correcte administratieve opvolging en afhandeling (dit omvat o.a. opmaak van opdrachten, huurcontracten, huurwaarborgen,
                behandelen van opzeggen, opvragen van documenten, afhandeling plaatsbeschrijvingen,…
     *  Als commercieel vastgoedtalent zorg je ervoor dat onze klanten weg zijn van Vastgoed De Vos en ga je op pad om onze klantenportefeuille uit te breiden.

  

JOUW PROFIEL

 

     *  Je genoot een relevante hogere opleiding of hebt ervaring in een soortgelijke job.
     *  De boeiende wereld van het vastgoed en meer specifiek verhuur spreekt jou enorm aan.
     *  Je bent sociaal, hebt een hoog empathisch vermogen en weet hoe met verschillende mensen om te gaan.
     *  De eigenschappen klant- en servicegericht typeren jou.
     *  Jouw enthousiasme en positieve energie werken aanstekelijk
     *  Je bent een administratieve duizendpoot en volgt jouw dossier punctueel op.
     *  Je weet van aanpakken, hebt overtuigingskracht en zin voor initiatief.
     *  Als vlotte babbelaar en klantvriendelijke topper beschik je over een aanstekelijke commerciële drive.
     *  Je denkt mee met de organisatie, ons team en hecht groot belang aan waarden zoals betrouwbaarheid en betrokkenheid die dit kantoor kenmerken.
     *  Je hebt vooral veel zin om ervoor te gaan!

 

ONS AANBOD

 

     *  We bieden jou een gevarieerde job met talrijke interessante contacten binnen een vastgoedfamilie met een uitstekende reputatie die meer dan 45jaar actief is in de sector.
     *  Een goede mengeling van jeugdig enthousiasme en betrouwbare ervaring.
     *  Je krijgt appreciatie en erkenning voor je inzet en geniet een motiverende verloning.
     *  Onmiddellijke indiensttreding bij een hecht team met familiale sfeer waar teamspirit voorop staat.
     *  Je komt terecht in een dynamisch en toekomstgericht bedrijf met ruimte voor initiatief waar je de kans krijgt jezelf te ontplooien, bij te leren en te groeien en dit zowel op professioneel als op persoonlijk vlak.
     *  We werken voor jou een op maat gemaakt traject uit waarbij je de nodige professionele opleiding en individuele begeleiding krijgt om jezelf verder te ontwikkelen en zo je beste resultaten te halen.

 

Herken je jezelf in een aantal van deze punten? Overtuig ons van jouw capaciteiten en mail je CV en motivatie door naar annelien@vastgoeddevos.be.

We leren jou graag beter kennen! Tot snel!

Vastgoed De Vos Meetjesland
Dorpsplein 1 - 9940 Evergem

agent cut out
Contacteer ons X